JACKS & WAFFLES

JACKS & WAFFLES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 33 beoordelingen
4 jan 2022 om 14:18 1 van de lekkerste burgers die k gegeten heb
2 jan 2022 om 16:16 wafel was lekker maar koud, broodje kon wat meer smaak in zitten. woon op 3 minuten loopafstand en dan nog 50 min en koud. jammmmmmeeerrrrr
2 jan 2022 om 15:02 ETEN UITERMATE SLECHT. Clubsandwich was een oud broodje met een beetje kip. Niet een club zoals je die zou verwachten en bij de patat kaas leek de patat wel ongebakken. Mega zacht en vies. Hier betaal je de hoofdprijs voor .. NOOIT MEER !
30 dec 2021 om 18:18 Lekker, echte aanrader
22 dec 2021 om 22:13 The burger was AMAZING The fries not so much The crep was nice Delivery of 1 hour on a Wednesday (500 meter from the restaurant to my place) My remarks was ignored (I asked for No sauce on the burger and got it anyway) But the burger was AMAZING!!!
12 dec 2021 om 20:19 Lang gewacht voor onzin voedsel..De prijzen zijn echt belachelijk in verhouding met wat je krijgt. Leuk voor 1x gezien en 1 x geproeft te hebben.
11 dec 2021 om 17:42 De red velvetburger was super lekker!
10 dec 2021 om 10:03 Ik vond het heerlijk, was lekker warm aangekomen en sneller dan ik had gedacht.
5 dec 2021 om 21:08 Heerlijk eten! Super snelle bezorging en super vriendelijke bezorger. Zoals in de winkel top service! Volgende keer weer
5 dec 2021 om 19:28 normaliter plaats ik nooit een beoordeling, maar vond het bij deze meer dan gepast dat wel te doen. De pink lady burgers waren heeerlijk, lekker mals een sappig zoals het hoort. De bezorger was ook geweldig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!
30 nov 2021 om 17:51 Straw & Raw shake is echt een aanrader en die roze burger was lekker sappig. Reed laatst langs de zaak zag er kleurrijk uit, neem mn dochtertje mee volgende keer!
29 nov 2021 om 23:51 Heerlijk gegeten oprechte aanrader dit. Fingerlicking good!! Eten was ook nog heerlijk warm en snel bezorgd.